Landal Ameland

Het vakantiepark van Landal heet officieel Landal Ameland State. Op minder dan 100 meter afstand van het strand en middenin de natuur is een vakantiepark gerealiseerd dat bestaat uit 85 ruime en gelijkvloerse appartementen. Het dorp Nes ligt op iets meer dan een kilometer afstand.

Overnachten in een appartement van Landal Ameland

Landal Ameland

Het appartementencomplex van Landal Ameland State is prachtig gelegen aan het strand van Ameland en Nes ligt op loopafstand. In de naastgelegen bossen kun je heerlijk wandelen. Een strandwandeling is natuurlijk ook mogelijk, waarbij de kans groot is dat je een groep zeehonden tegenkomt.

Er zijn vier soorten appartementen te reserveren bij Landal: een 2-persoonsappartement, twee typen 2 tot 4 persoonsappartementen en een 4-persoonsappartement. Alle appartementen zijn van een vaatwasser voorzien en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Er is zowel een broodjesservice als roomservice aanwezig.

Kinderen

Het park is zeer geschikt voor kinderen. Er is onder andere een speelhoek en spelotheek aanwezig. Bij minder goed weer kunnen kinderen zich hier prima vermaken. Buiten is er voor kinderen ook genoeg te doen, er is een speeltuin aanwezig en zandkastelen bouwen op het strand is één van de favoriete bezigheden voor kinderen.

Duurzaam vakantiepark

Het complex van Landal is gecertificeerd met een zogenaamde Green Key. Dit is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de gastvrijheidssector waarbij duurzaamheid centraal staat. Landal zet zich dus zowel in voor een kwalitatief en comfortable verblijf voor gasten als voor de omliggende natuur en de samenleving.

Veelgestelde vragen

Is er gratis WIFI aanwezig bij Landal Ameland?

Ja, gasten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet (WIFI).

Heeft het Landal Ameland vakantiepark een restaurant?

Op het park is een restaurant in de vorm van een eetcafé aanwezig.

Wat is het adres van Landal Ameland?

Strandweg 51, 9163 GL, Nes, Ameland, Nederland.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is geopend van 9:00 tot 16:00 uur.

Andere Landal parken op de Waddeneilanden

Landal heeft op elk Waddeneiland een of meerdere vakantieparken. Alle accomodaties kun je vinden via onderstaande links:

Landal Ameland impressie