Roompot Ameland

Roompot Ameland Boomhiemke is een vakantiepark in Hollum dat voldoet aan alle moderne eisen. Het familiepark is gelegen op een unieke locatie en ligt direct naast een groot natuurgebied op het mooiste stuk van het eiland. Gasten van Roompot Ameland kunnen gebruik maken van gratis WIFI. Bijna 2500 bezoekers hebben Roompot Ameland gemiddeld een dikke 8 als beoordelingscijfer gegeven.

Overnachten om het Roompot Ameland vakantiepark Boomhiemke

Roompot Ameland

Je vakantie begint al op de boot naar Ameland. Met de wind in je haren wordt je in zo’n drie kwartier door de veerboot afgezet in de haven van Ameland. Daarna kun je per auto, taxi, bus of fiets van Nes naar Hollum reizen. Hier ligt op, volgens velen het mooiste deel van Ameland, het vakantiepark Boomhiemke.

Kinderen

Roompot Boomhiemke is een familiepark waar genoeg te doen is voor alle leeftijden. Voor kinderen is er de Koos Kids Club en een animatieprogramma. Uiteraard beschikt het vakantiepark ook over een overdekt zwembad.

Ontspannen of liever iets actiefs doen?

Op het park kun je heerlijk ontspannen in de sauna of het stoombad en genieten van een hapje of drankje op een van de terrassen. In de spa van Wellness Boomhiemke kunnen schoonheidsbehandelingen en massages worden geboekt.

Wil je liever iets sportiefs doen? Huur dan een fiets en ontdek Ameland in je eigen tempo. Er zijn veel fietspaden op het eiland aangelegd en zo kun je gemakkelijk alle dorpjes van Ameland bezoeken. Wanneer je in bent voor een avontuur dan is een parachutesprong aan te raden. Zo zie je Ameland en de Waddenzee vanuit een uniek oogpunt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is dagelijks geopend vanaf 8:30 uur.

Wat is het adres van Roompot Ameland Boomhiemke?

Jan Roepespad 4, 9161 CT, Hollum, Ameland, Nederland.

Is er gratis WIFI aanwezig bij Roompot Ameland?

Ja, gasten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet (WIFI).

Wanneer krijg ik de sleutel van mijn kamer?

Vanaf 15.00 uur is je kamer beschikbaar.

Andere Roompot parken op de Waddeneilanden

Naast een vakantiepark op Ameland heeft Roompot ook drie vakantieparken op Texel. Alle accomodaties kun je vinden via onderstaande link:

  • Roompot Texel: Kustpark Texel, Strandplevier Hotelsuites en Appartementencomplex Bosch en Zee.

Roompot Ameland impressie