Wagenborg afvaarten Holwerd 2024

De Wagenborg afvaarten Holwerd met de veerboot naar Ameland zijn van 7.00 t/m 20.00 uur. Er zijn met zowel de veerboot als de sneldienst meerdere overtochten per dag.

Belangrijk: dit is een samenvatting van de meestvoorkomende Wagenborg afvaarten over het gehele jaar. De meeste afvaarten zijn alleen op bepaalde dagen, perioden of seizoenen. Controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Ameland.

Wagenborg afvaarten Holwerd naar Ameland

MaDiWoDoVrZaZo

* Sneldienst
** Bepaalde dagen/perioden

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Wagenborg Afvaarten Holwerd op wpd.nl of bel de klantenservice: 0900 9238.

Wagenborg Passagiersdiensten biedt betrouwbare en comfortabele afvaarten van Holwerd naar het prachtige eiland Ameland. Met een frequentie die aansluit bij de behoeften van zowel toeristen als eilandbewoners, vormen deze overtochten een essentiële verbinding met de natuurlijke schoonheid en de unieke cultuur van Ameland.

Bij het betreden van de veerboot van Wagenborg, ervaar je gelijk de gastvrijheid en professionaliteit van het personeel. De ruime en goed uitgeruste schepen bieden passagiers een aangename reiservaring, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Terwijl je langs de prachtige Waddenzeekust vaart, kun je genieten van het panoramische uitzicht op de omringende zee en het landschap.

Wagenborg afvaarten Holwerd met de veerboot naar Ameland

De overtocht van Holwerd naar Ameland duurt ongeveer 45 minuten, een korte maar betoverende reis die je meeneemt naar een wereld van rust en sereniteit. Of je nu op zoek bent naar een ontspannend weekendje weg, een avontuurlijke ontdekkingstocht of een bezoek aan vrienden en familie op het eiland, Wagenborg biedt flexibele vertrektijden en tarieven die passen bij elke reisplanning en budget.

Eenmaal aangekomen op Ameland, word je begroet door de karakteristieke vuurtoren en de uitgestrekte duinen die het eiland kenmerken. Vanuit de haven zijn de pittoreske dorpjes, eindeloze stranden en prachtige natuurparken van Ameland gemakkelijk te bereiken, waardoor je de perfecte gelegenheid hebt om te ontspannen, te verkennen en te genieten van alles wat dit eiland te bieden heeft.

Kortom, de Wagenborg afvaarten van Holwerd naar Ameland zijn meer dan alleen een manier om van A naar B te komen – ze zijn een reiservaring op zich, die de schoonheid en charme van de Waddenzee en Ameland tot leven brengt.