Wagenborg afvaarten Ameland 2024

De Wagenborg afvaarten Ameland met de veerboot naar Holwerd zijn van 6.00 t/m 18.45 uur. Er zijn met zowel de veerboot als de sneldienst meerdere overtochten per dag.

Belangrijk: dit is een samenvatting van de meestvoorkomende Wagenborg afvaarten over het gehele jaar. De meeste afvaarten zijn alleen op bepaalde dagen, perioden of seizoenen. Controleer voor vertrek altijd de officiële afvaarten naar Ameland.

Wagenborg afvaarten Ameland naar Holwerd

MaDiWoDoVrZaZo

* Sneldienst
** Bepaalde dagen/perioden

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele Wagenborg Afvaarten Ameland op wpd.nl of bel de klantenservice: 0900 9238.

Wagenborg Passagiersdiensten biedt betrouwbare en frequente afvaarten naar Ameland, waardoor het eiland gemakkelijk bereikbaar is voor zowel bewoners als toeristen. Met moderne en comfortabele veerboten vertrekt Wagenborg vanuit Holwerd, gelegen aan de Friese kust. De afvaarten zijn strategisch gepland om een soepele overtocht te garanderen, met verschillende vertrektijden gedurende de dag, waardoor reizigers flexibiliteit hebben in hun reisplannen.

De veerboten van Wagenborg bieden niet alleen een efficiënte transportverbinding, maar ook een aangename reiservaring. Passagiers kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de Waddenzee tijdens de overtocht, terwijl ze ontspannen in comfortabele zitplaatsen of van een hapje en drankje genieten in het café aan boord.

Wagenborg afvaarten Ameland

De overtocht naar Ameland met Wagenborg is niet alleen een manier om van A naar B te komen, maar ook een kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Waddenzee en de omgeving. Voor veel reizigers vormt de veerbootreis een integraal onderdeel van hun ervaring op Ameland, waardoor ze al bij aankomst in de vakantiestemming komen.

Bovendien staat Wagenborg bekend om zijn betrouwbaarheid en klantenservice. Het personeel aan boord staat altijd klaar om passagiers te helpen en eventuele vragen te beantwoorden, waardoor de reiservaring nog aangenamer wordt.

Kortom, de Wagenborg afvaarten naar Ameland bieden een naadloze en plezierige manier om dit prachtige eiland te bereiken, waardoor reizigers kunnen genieten van zowel de reis als de bestemming zelf.