Hotel Ameland

Op zoek naar hotel op Ameland? Op Ameland is genoeg keuze om te overnachten in een gezellig hotel. Geniet in een mooi hotel op het prachtige eiland en kom tot rust. Ameland heeft een groot aanbod aan hotels. Op deze pagina vind je een aantal suggesties. Je kunt ook meteen alle hotels bekijken. 

Booking.com

Ameland biedt ruimte, rust en frisse lucht, Hotel Dolores biedt een prettige trendy verblijfplaats vlakbij het historische dorpje Hollum. Men kan hier wandelen, fietsen of golfen en even later gratis ontspannen in de Finse buitensauna, gevolgd door een drankje op het eigen terras of balkon.

Booking.com

Hotel Bos en Duinzicht ligt op het waddeneiland Ameland op 10 minuten van het strand en het gezellige dorpje Nes. In dit gezellige familiehotel staat een persoonlijke service hoog in het vaandel. Het hotel biedt een bar, lounge en een terras. Hotel Bos en Duinzicht heeft tevens een eigen parkeerplaats.

Booking.com

Op het schitterende authentieke Waddeneiland Ameland staat midden in het historische dorpje Hollum het gastvrije Hotel de Walvisvaarder van Ameland. Hollum heeft huizen uit de 15e eeuw, commandeurswoningen van walvisvaarders.

Booking.com

Hotel Ameland is een 3-sterren hotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzee-strand (10 minuten lopen), met de ‘rug’ tegen het Nesserbos. De ideale uitvalsbasis voor uw fiets- of wandeltochten. Het hotel heeft een royale tuin met speelplaats voor de kleintjes.

Hotel Ameland boeken

Booking.com
Booking.com

In het sfeervolle dorp Ballum vindt je Hotel Nobel, waar de gastvrijheid al meer dan 100 jaar een begrip is. Hotel Nobel vind je middenin het pittoreske dorpje Ballum op Ameland. Wanneer je hier aankomt en je door de eeuwenoude straatjes loopt, waan je je even terug in de tijd. 

Booking.com

Hotel Restaurant de Jong is een eigentijds en gezellig, kleinschalig familiehotel in het centrum van het sfeervolle dorp Nes. Vanuit de serre heeft u zicht op het altijd levendige centrum met zijn vele leuke winkeltjes. Amelandse gastvrijheid en gemoedelijkheid op z’n best.

Booking.com

Hotel De Klok is een sfeervol hotel in Buren. Niet ver van het uitgestrekte Noordzeestrand en dichtbij één van Europa’s mooiste natuurgebieden: het Oerd. Het hotel beschikt o.a. over een uitstekend verzorgd restaurant, gezellige bar, zonneterras, sauna en lift.

Booking.com

Op een unieke locatie, nog geen honderd meter van het Noordzeestrand, ligt het nieuwe strandhotel “Buren aan Zee”. Aan alle zijden van het hotel heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over zee, de duinen en u ziet zelfs het Wad liggen.

Hotel, B&B, appartement, bungalow of huisje op Ameland

Bent u eigenaar van een hotel, bed and breakfast, appartement, bungalow of huisje op Ameland en wilt u ook op deze pagina vermeld worden?
Aanmelden kan via [email protected].