‘T Fennoat

‘T Fennoat | vakantiehuis Ameland | Chalet.nu
‘T Fennoat is een vakantiehuis in de regio Ameland en kun je direct boeken bij Chalet.nu.

‘T Fennoat

Geniet van een vakantie vol luxe dankzij het elegante en smaakvolle interieur in dit vakantiehuis in Buren op Ameland. Dit vakantiehuis is perfect voor een vakantie met het gezin en hun kinderen. Er is een groot terrein met schommels, trampoline, een voetbalveld en een tafeltennistafel. U kunt ook tijd doorbrengen bij de buitenhaard.

Het zeestrand ligt op 1 km en de watersporten liggen op 500 m, dus perfect voor wie van avontuurlijke wateractiviteiten houdt. De algemene voorzieningen bevinden zich op 3 km afstand voor het kopen van de benodigdheden die nodig zijn voor het verblijf. Het Café ligt op 400 m afstand voor heerlijke maaltijden en drankjes. Op 1 km afstand wordt een ‘Expeditie Zeehondenboot’ georganiseerd waar je het unieke waddengevoel kunt ervaren aan boord van de WL35 Brakzand! Na een tochtje op onze boot zul je dit prachtige stukje werelderfgoed met andere ogen bekijken. Nadat de zeehonden zijn gespot, laat de bemanning het net zakken en gaat de vangst met hulp van de kinderen terug de zee in.

De keuken is volledig uitgerust om heerlijke maaltijden te bereiden. Je kunt de maaltijden nuttigen aan de eettafel in de woonkamer, waar ook een tv en een zithoek staan. De slaapkamers zijn comfortabel en er is een mooie badkamer met bad. Er is ook parkeergelegenheid.

‘T Fennoat

‘T Fennoat is een vakantiehuis in de regio Ameland en kun je direct boeken bij Chalet.nu.

  • Prijs: € 613.00